szerda, április 24, 2013

Tonhalas paradicsomos teszta

Ezt most parom keszitette, mert latta, a multkor mennyire izlett a sima tonhalas teszta. Igaza van, nagyon szeretem. Foleg a friss tesztabol keszitett verziot.

Hozzavalok:
Teszta, izles szerinti formaju
1 konzerv tonhal
1 konzerv paradicsom
egy kisebb fej hagyma (ami nekunk nem volt, de azzal meg finomabb)
friss zsalyalevel
so, bors, olivaolaj
par gerezd fokhagyma


Nagy labasban feltesszuk foni a tesztanak valo vizet. Mi reginelleket valasztottunk.

Egy serpenyoben feltesszuk az olajat melegedni, beledobjuk a fokhagyma szeleteket hejastol, (ha van hagymank tehat, azt itt piritjuk elo kisse, majd mikor uveges) es hozzaadjuk a tonhalkonzervet. Szetmorzsoljuk a nagyobb darabokat. Sozzuk, borsozzuk, majd miutan szint valtoztatott, hozzaadjuk a paradicsomkonzervet. 


A tesztat a forrasban levo vizben kifozzuk az eloirt ideig, majd a kesz szoszhoz adjuk. Mi a tesztat szurokanallal  kimerjuk a vizbol, mert sokszor van szukseg a teszta fozovizere, hogy a szoszt lagyabba, kremesebbe tegyuk. 

Forron talaljuk, ezalkalommal sajt nelkul, csak friss borssal.



Jo etvagyat!!!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése