péntek, április 12, 2013

Tavaszi nagytakaritas! Testradir

Csodalatos reggelre ebredtunk. Ma ejjel jol aludtam, hala a tegnap esti 10 perces piheno utan a fakiragyon. Jol ellazitotta a hatam izmait, s jolesett az alvas minden pillanata. 
Ma reggel pedig ragyogo napsutes vart bennunket. Fel is toltott instant energiaval, azonnal. A kave sem esett mar olyan jol. Frissre vagyom! 
A borom is!
Mar honapok ota nem hasznalok sem szappant sem tusfurdot, csak egy dorzskesztyuvel masszirozom at magam a zuhany alatt, es ennek koszonhetoen mar nagyszeruen helyrejott a borom, ami korabban feszult, szaraz es pikkelyes volt, hiaba probaltam apolni. Most a zuhany alatt szinte pereg le rola a viz. Olyan vagyok, mint a libak tollai, vizlepergeto. Fennmaradnek a viz tetejen, uszastudomany nelkul is! 
Ma reggel azonban valami pezsgesre vagytam. Meg tobbre. Ugy ereztem, egy ilyen napon csak egy fantasztikus testradirozassal lehet javitani. 
A lentebbi radirt mar tobbszor alkalmaztam, nem csak magamon, hanem klienseken is, mindenki belebolondul, es sokszor mar tulzasokba is esnek otthon vele. Eleg hetente egyszer leradirozni a borunket. Viszont van olyan vendegem, aki ketszer is lemossa magat ezzel, mert el van telve az eredmennyel. Fenyes, taplalt, friss, pezsgo borunk lesz tole. S az erzes....mintha jol atgyurt volna egy eroskezu masszor. Erezni fogjuk, ahogy verunk feltolti a legeldugottabb porusokat is. Vorosek leszunk, s sok kiloval konnyebbnek fogjuk magunkat erezni. 
Hajra tehat, munkara fel, mindenki. Dobjuk a francba a kozmetikai kremeket, s eljunk a termeszet erejevel. 

Ime a recept:


Testradir
Kavezacc (en ket kave foldjet hasznalom, mert szeretek tulozni a radirozassal)
ugyanennyi mennyisegu finomra orolt So
Olaj (mandula, oliva, szezam, avokado, barmilyen jo, meg napraforgo is)
Mez

A szaraz anyagok elkeverese utan adjunk hozzajuk kb 1 evokanal mezet es annyi olajat (keves eleg), amitol tejfol surusegu masszat kapunk. 
Alljunk be a zuhany ala, jol vizezzuk be magunkat, zarjuk el a csapot, s a labaktol elindulva alaposan dorzsoljuk at magunkat a radirunkkal. Mindenhol. A labak utan kovetkezzen a has, a karok, a hat, vegul a mellkas. Meg a melleinkre is mehet belole. Miutan atmassziroztam magum mindenhol, en meg egyszer vegigmegyek az elozo sorrend szerint mindenhol. Hogy biztosan megerezze a borom a tavaszt. 

Ezutan pedig tiszta vizzel lemossuk magunkat, mindenhol. A kave felpezsdit, a so ledorzsol, a mez es az olaj pedig apol. Az eredmeny...magaert beszel.


Nem szep sem a foto, sem a labam, de latszodik, mennyire ragyog! Testapolo nelkul. 
Nem fogtok benne csalodni!!!


ISTEN HOZOTT, TAVASZ!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése