hétfő, március 18, 2013

Sult petrezselymes hal es garnelarakos teszta

Ma megosztottuk a feladatokat a csaladban, en takaritottam, o bevasarolt, s elkeszitette az ebedet. Nagyon ugyes volt, bevallom!!! Ketfogasos ebedunk volt, volt teszta, garnelarakkal es cukkinivel, illetve volt sult hal, cukkinivel toltve. Gondolom erzodik, hogy a halon kivul a cukkinin volt a hangsuly.



A garnelakat megtisztitotta, kisebb darabokra vagta, ugyanezt tette a cukkinivel is. Egy serpenyobe keves olajat ontott, beledobott 3 gerezd fokhagymat, majd gyorsan atfozte oket. Par perc alatt a garnelak a fenti szurkebol gyonyoru rozsaszines barackszinuve valtak. So, bors, s keszen is volt a szosz.

 A tesztahoz vizet forralt, 5 perc alatt kifozte a tesztat, a szoszhoz adta, atforgatta, s keszen is volt az elso fogas.
Igy nezett ki:

Mig a masodikhoz a halakat kifilezte, cukkinit tett ket file koze, megszorta soval, borssal, kenyermorzsaval, es petrezselyemmel. 15-20 perc alatt keszre sutotte! Salataval talalta.


Alaposabb receptert kerem forduljatok hozza. :)
Buon appetito!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése